El marit de la dona assassinada la setmana passada a Reus (Tarragona) va ser arrestat per la Policia Local de Múrcia. El detingut és el principal sospitós de la mort de la dona de 44 anys assassinada a ganivetades. La seva filla de 5 anys va ser qui va donar la veu d'alarma al col·legi i qui va inculpar el detingut. El presumpte criminal tenia una ordre d'allunyament de la desapareguda per maltractaments, però havia tornat a conviure amb ella.

La Policia Local de Múrcia va arrestar ahir el principal sospitós de la tretzena morta per violència de gènere en el que portem de 2011. Els Mossos d'Esquadra li havien seguit la pista, havien emès una ordre de detenció internacional i havien alertat tots els cossos de seguretat de l'Estat.

La dona va morir a ganivetades la setmana passada. La seva filla de 5 anys va arribar dimecres al col·legi, a Reus, i va donar la veu d'alarma als seus mestres. Una vegada es va trobar el cos, la policia de Catalunya va iniciar immediatament la recerca del marit de la víctima, que tenia una ordre d'allunyament vigent des del 2006, segons va confirmar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Malgrat això, el matrimoni convivia des de feia temps, feia vida normal i familiar, i de fet la dona havia acudit davant els agents policials per demanar que retiressin l'ordre. Les diligències van arribar a la Policia Local de Reus el 16 de febrer. Va ser l'última vegada que la víctima va fer aquesta sol·licitud.

El presumpte culpable "entrava i sortia de casa molt sovint", i alguna vegada va arribar a dormir a l'escala, segons va explicar Javier Serrano, amb qui la víctima compartia replà.