La tercera veu que se sent a la cabina del vol de Spanair correspon a un Tripulant de Cabina (TCP). L'ha reconegut el seu propi pare, que va assegurar que no havia dubtat ni un moment que es tractava del seu fill. Va ser l'Associació d'Afectats del Vol JK5022 la que va demanar que Vicente ?Guer?rero digués si es tractava de la veu del seu fill quan va comprovar que el jutge considerava el pilot en línia el tercer ocupant de la cabina. Per part seva, la presidenta de l'associació, Pilar Vera, va assegurar que les proves que presentarà el març sobre el relé de l'avió donaran "un gir a la investigació".

"M'havien dit que era ell i efectivament així ha estat. No he tardat gens en reconèixer-lo; el meu fill intervé preguntant què és el que havien fet els mecànics", va assegurar Guerrero a la sortida del jutjat. El pare del TCP va explicar que no havia pogut escoltar fins ara la gravació del jutge, després de la petició realitzada per part de l'associació.

Al costat de Guerrero, també va aportar el seu testimoni una de les supervivents del fatal accident, Loreto González, que anava asseguda a la segona fila de l'avió. González va testificar sobre "el que recordo" de com anaven assegudes les persones en els moments anteriors al "tràgic enlairament", i va declarar que va veure dues persones de la tripulació de relleu aixecar-se quan van entrar els mecànics a reparar l'avió. També va veure com els pilots que anaven en cabina van sortir, que els tripulants van estar parlant i "com anaven asseguts cadascun".

Per altra banda, Vera va assegurar que l'Associació d'Afectats presentarà els propers 14, 15 i 16 de març proves sobre les avaries del relé de l'avió que "donaran un gir a la investigació". L'associació sosté que la causa de l'accident van ser avaries en aquest relé i el seu pèrit ha elaborat un informe.