Un nen de 12 anys d'edat d'un petit poble rural a Burlington, Colorado, ha estat acusat de presumptament matar a trets els seus pares i ferir de gravetat dos dels seus germans, segons informava ahir The Guardian en la seva edició digital.

La matança va causar una enorme commoció entre veïns i familiars, que veien la família com absolutament normal i profundament religiosa, com una mena d'exemple a la comunitat de veïns del poble.

Charles Long, de 50 anys, i la seva dona Marilyn, de 51 anys, van ser trobats morts per ferides de bala i dos dels seus set fills, Sarah, de cinc anys, i Ethan, nou, romanien en condició crítica per ferides provocades amb una arma blanca. Sarah, qui tenia importants talls a l'esquena i el coll, i Ethan, qui va rebre diversos trets i va patir talls a l'engonal, s'estan recuperant a l'hospital.

El fiscal Robert Watson ha de decidir si jutjarà el menor com adult o en un procés juvenil. "No vaig a prendre aquesta decisió sense meditar", va dir Watson. "Aquestes no són el tipus de coses que esperes que un nen de 12 anys faci", va afegir.