L'Audiència Provincial de Sevilla ha absolt un matrimoni que va tancar a la seva filla i la va lligar a casa seva per evitar que es seguís endeutant. Els pares estaven acusats de detenció il·legal i lesions però la Sala entén que l'afectada no estava incomunicada i que podia moure's fent petits salts.

El cas va saltar a la llum pública quan el 17 de novembre passat agents de la Policia Nacional es van personar en una vivenda de Dos Hermanas després que una trucada els alertés que hi havia una noia lligada amb grillons als peus.

Segons van explicar els acusats, ara absolts, la cadena a la víctima li hauria posat el pare després d'una acalorada discussió sobre els deutes de la filla i que havia hagut d'assumir la seva família.

La víctima té problemes psiquiàtrics que fan que no pugui controlar els seus impulsos.

La Fiscalia entén que la noia no estava incomunicada i que no consta que no pugués posar fi a la seva situació. Malgrat l'absolució dels delictes de detenció il·legal i lesions la Fiscalia condemna el pare i la mare a pagar 200 euros d'indemnització a la seva filla ja que sí entén que hi va haver un delicte de coaccions.