Una dona va morir apunyalada a Fuente el Saz de Jarama (Madrid) per la seva exparella, que va ser detinguda poc després en una localitat propera. L'agressor tenia una ordre d'allunyament sobre la víctima des de juliol de 2010, que havia trencat, però tot i això el cas era considerat de "baix risc".

El succés es va produir cap a les vuit del matí, quan es va rebre una trucada al 112 en la qual s'alertava que una dona havia estat apunyalada a les portes d'un domicili. Quan els facultatius del Summa van arribar van trobar la víctima inconscient al carrer, amb diverses ferides al tòrax i a l'abdomen, i la van traslladar en estat crític a l'hospital Infanta Sofía de San Sebastián de los Reyes, on va morir poc després d'arribar.

La Guàrdia Civil va identificar la víctima com a Marylin Wilson, de 52 anys i nascuda al Regne Unit, encara que feia almenys 20 anys que vivia a Fuente el Saz. Immediatament, els agents van buscar la seva exparella, Vicente S.M., de 57 anys, com a presumpte autor dels fets, que va ser detingut unes hores després a la localitat de Valdetorres del Jarama.

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid va explicar que el 29 de juliol de 2010 el Jutjat de Violència sobre la Dona de Torrejón de Ardoz va incoar diligències urgents contra Vicente S.M. per un presumpte delicte d'amenaces, es va celebrar judici ràpid, i el Jutjat penal número 1 d'Alcalá de Henares va dictar una ordre de protecció a favor de la Marylin per la qual el presumpte agressor no podia acostar-s'hi ni posar-s'hi en contacte. El 25 de gener de 2011 el condemnat va trencar l'ordre d'allunyament en trucar per telèfon a la víctima, fet pel qual va ser condemnat a vuit mesos de presó.