Un conductor va provocar un accident de trànsit múltiple, en el qual sis persones van resultar ferides, després de circular en sentit contrari per l'autovia A-31 al terme municipal d'Alacant. El conductor és un agent de la Guàrdia Civil de 42 anys que va accedir a la via per error.

Les primeres investigacions de la Guàrdia Civil apunten que l'agent, que està en actiu, en el moment dels fets estava fora de servei i circulava amb el seu vehicle particular. L'agent es troba ingressat en estat greu i, en un primer moment, va ser detingut per un delicte de conducció temerària, si bé posteriorment va quedar en llibertat. En la seva declaració després dels fets, l'agent va al·legar que va accedir a l'autovia pel sentit contrari per una confusió.

Els fets es van produir cap a les deu de la nit de dimecres, quan el conductor d'un turisme va accedir a l'A-31 en direcció a Madrid pel sentit contrari. Els serveis d'emergència van rebre diverses trucades de conductors que alertaven de la presència del cotxe, que a l'alçada del punt quilomètric 227,2, al costat de la pedania alacantina de Rebolledo, va xocar contra diversos vehicles.