Almenys tretze persones van morir i sis més es troben en estat crític després de bolcar-se ahir un autocar turístic al barri del Bronx, a Nova York, segons va informar la cadena CNN. L'autobús, en què viatjaven 32 passatgers, va bolcar a l'autopista de New England Thruway prop del comtat de Westchester i va xocar contra un fanal o contra el pal d'un senyal de trànsit, segons els Bombers i la Policia de Nova York. Els ferits de gravetat i la resta de ferits van ser portats als hospitals de St. Barnabas i Jacobi.

"L'autocar va bolcar, va lliscar sobre la calçada uns metres i es va estampar contra el pal", va explicar un portaveu dels Bombers al The New York Times. "El pal va quedar intacte i va arrencar tot el sostre de l'autobús, des del front fins a la seva part posterior", va agregar.

El conductor va dir que el xoc d'un camió tràiler contra la part del darrere del vehicle va ser el quehauria provocat l'accident. Els viatgers tornaven del Casino Mohegan Sun a Connecticut i anaven cap al barri del Chinatown de Nova York.