El president del Iemen, Ali Abdallah al-Salih, i set alts càrrecs del govern iemenita han resultat ferits i quatre agents de la guàrdia presidencial han mort després de l'atac que s'ha produït aquest divendres contra el palau presidencial a Sanà. Segons informa la cadena de televisió britànica BBC, que cita fonts oficials, al-Salih es troba a l'hospital per haver patit una lleu ferida al cap.

Diversos responsables iemenites han confirmat a la premsa internacional que el president es troba bé. Segons una font esmentada per l'agència oficial Saba, el mandatari farà una declaració a la nació "en les pròximes hores".

Segons l´agència, que cita a la Presidència iemenita, un projectil ha caigut aquest divendres al matí en la mesquita del palau presidencial durant l'oració, matant el clergue que estava donant el sermó i quatre guàrdies d´al Salih.

El portaveu del govern del Iemen, Tareq al Shami, citat per la CNN, ha indicat que el primer ministre, Ali Mujawar, el president del Parlament, el viceprimer ministre i el governador de Sanà figuren entre els set alts càrrecs ferits a l'atac. "Estaven resant quan el projectil ha arribat a la mesquita", ha indicat, precisant que "alguns dels ferits estan en estat greu".