El Grup Observatori Sirià per als Drets Humans va anunciar ahir que un atac sobre una oficina de correus a la localitat de Yisr al Shagur, al nord-est de Damasc, es va saldar amb com a mínim 25 morts. L'oficina va ser assaltada amb projectils de morter, bombes casolanes i altres tipus d'armes, tal com va informació també, a través de Facebook, l'organització "La Revolució Siriana".

Com a conseqüència de l'atac, un gran nombre de nens i ferits van haver de ser evacuats del lloc dels fets i traslladats a poblacions properes per ser atesos. La intensitat dels bombardejos a la zona està obligant també a bona part de la població a marxar.

El grup "La Revolució Siriana" també va anunciar la troballa de 23 cadàvers a la ciutat de Hama, on divendres passat van morir 80 persones en una de les majors massacres des que van començar les protestes el passat mes de març. Segons la informació facilitada pel grup, els cossos es van trobar al parc d'Um al Hasan, i se'ls donava per desapareguts des de divendres, quan les forces sirianes van reprimir amb duresa una manifestació en aquesta localitat.

La repressió a Síria ja ha causat més d'un miler de morts des que van començar les mobilitzacions contra el president Bachar al-Assad a mitjan mes de març.