Els participants del Moviment 15-M de Madrid han acordat aixecar el proper diumenge, 12 de juny, l'acampada de la Puerta del Sol, on romandran algunes persones que així ho han decidit voluntàriament i les funcions es debatran en una reunió aquest dimecres.

En una assemblea en què han participat centenars de persones, la majoria dels "indignats" s'han mostrat partidaris d'aixecar el campament de Sol, encara que s'ha acordat respectar aquelles persones que optin per romandre-hi, segons ha informat un portaveu del moviment.

"El campament de Sol s'aixecarà el proper diumenge a les 12 del migdia amb una gran festa" i, segons han apuntat les fonts, les assemblees i els grups de treball continuaran funcionant.

"L'estructura es manté encara que s'aixequi l'acampada", han subratllat per després assenyalar que els treballs del Moviment 15-M seguiran endavant centrant-se principalment en les assemblees de barri que se celebren des de fa setmanes.

Pel que fa a les persones que voluntàriament decideixin romandre a la Puerta del Sol, s'ha convocat per aquest dimecres una assemblea en la qual es debatrà la manera en què es quedaran i que passarà per una transformació del campament.

En aquesta assemblea també es decidirà si es deixa a la cèntrica plaça madrilenya algun punt que representi el Moviment 15-M i que ofereixi informació a les persones que transiten per aquest espai.