Comunitat Valenciana

Milers de persones clamen ´Sí al valencià!´

La protesta contra el projecte de model educatiu únic, valencià-castellà-anglès, que vol imposar Camps

 21:51  
Imatge de la capçalera de la protesta contra el model únic d´ensenyament convocada aquest dijous per Escola Valenciana sota el lema ´Sí al valencià´.
Imatge de la capçalera de la protesta contra el model únic d´ensenyament convocada aquest dijous per Escola Valenciana sota el lema ´Sí al valencià´. Soler, José - ACN
Proteses: Sí al català!

ACN | VALÈNCIA Milers de persones, unes 15.000 segons Escola Valenciana, s'han manifestat aquest dijous a la plaça de la Mare de Déu de València en protesta contra la proposta de model educatiu únic trilingüe valencià-castellà-anglès que projecta el govern de Francisco Camps. Sota el lema 'Sí al valencià!', els manifestants s'han oposat al projecte de noves línies d'ensenyament que suposarien l'eliminació de les actuals línies educatives en valencià. La marxa ha estat secundada per tots els líders dels partits de l'oposició. El president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno, ha demanat el conseller que "retire el decret i encete un via de diàleg per arribar al consens amb tota la comunitat educativa".

Enllaços recomanats: Premis cinema