El responsable de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha assegurat avui que si Alfredo Pérez Rubalcaba no fos el candidat del PSOE en les pròximes generals, resoldria les concentracions dels indignats del 15-M amb "mà esquerra".

Pons s'ha manifestat en aquests termes en declaracions a Onda Cero i en al·lusió a la càrrega policial contra els concentrats avui a les Corts Valencianes, on ha tingut lloc la sessió de constitució de la Cambra per a la nova legislatura.

La policia ha actuat i hi ha hagut ferits i detinguts, desenllaç amb el qual no està d'acord González Pons, segons les seves paraules. Segons la seva opinió, "s'han anat creant problemes d'ordre públic i de salut pública que les Forces de Seguretat de l'Estat haurien d´haver tallat sense violència", ha dit.

Però, "com Rubalcaba ha passat d´ignorar -als indignats- a consentir una càrrega policial", ha dit, s'han saltat "espais intermedis" de solució.

"Seria millor la mà esquerra, però per això Rubalcaba hauria de ser només ministre d'Interior, no el candidat", ha sentenciat.