Una dona de 29 anys va ser trobada morta amb diverses punyalades en un domicili d'Alcorcón (Madrid), en circumstàncies que s'investiguen. Cap a les nou del matí el porter de l'edifici, situat als afores del municipi, va trucar a la Policia per comunicar que una empleada de la neteja d'un dels pisos havia trobat un cadàver.

Segons les primeres investigacions, quan l'empleada de la neteja va arribar al pis en el qual sol treballar va trobar el cadàver de la llogatera al rebedor, fet pel qual va avisar el porter de la finca. Quan els agents van arribar van trobar el cos de la víctima, que va ser identificada com a Sabrina O.A., de 29 anys i nacionalitat brasilera, a l'entrada de l'habitatge i amb diverses ferides d'arma blanca.

La Policia Nacional investiga el succés i de moment no descarta cap hipòtesi, ja que quan el cadàver ha estat trobat no hi havia ningú més a l'habitatge i els veïns en principi no van sentir res estrany. Al pis es van traslladar agents de Policia Científica i la investigació va a càrrec del grup V d'Homicidis de la Brigada ?Provincial de Policia Judicial. Quan els efectius del Summa van ?arribar a l'habitatge només van poder confirmar la mort de la víctima

La dona es va empadronar a la localitat eln 2008, estava casada però vivia sola i no consta que hagués interposat denúncies per maltractament, ni per tant que tingués en vigor cap ordre de protecció. La dona estava casada, encara que diversos veïns i el porter de la finca van explicar que portava residint cinc anys al pis en el qual han ocorregut els fets i actualment vivia sola, acompanyada de quatre gossos. La policia no descarta cap hipòtesi.