L'excap de la Policia Local de Coslada Ginés Jiménez, que estava a la presó provisional acusat de coaccionar un testimoni protegit de l'anomenada operació Bloc, va quedar en llibertat. Jiménez es trobava a la presó provisional des que el jutge d'Instrucció número 21, que instrueix la suposada trama de corrupció policial en aquesta localitat va decretar el mes de desembre passat el seu ingrés.

La persona que va denunciar l'ex xèrif de Coslada és una testimoni protegit del cas que, segons va assenyalar en el seu moment el seu lletrat, hauria intentat posar-se en contacte amb ell a través de terceres persones.

Una vegada que l'excap policial va acudir a l'encontre i va mantenir una conversa amb aquesta testimoni, ella va anar a la policia afirmant que s'havia sentit amenaçada o coaccionada per Ginés Jiménez, fets que el seu lletrat ha negat rotundament.

En aquest sentit, Ginés Jiménez, ha denunciat els instructors policials del casper inducció al delicte i fals testimoni en l'acusació. L'ex xèrif de Coslada va voler deixar clar que el testimoni "no era sota cap concepte protegit", i que sobre la seva persona no hi havia cap ordre d'allunyament respecte al testimoni. Així mateix, va revelar que la dona portava ocult un micròfon durant la reunió.