El Govern en funcions de Castella-la Manxa es va presentar al Parlament amb una voluminosa quantitat d'informació sobre els comptes dels tres darrers anys, però no va aportar la que més interessava al PP: els deutes que manté en aquests moments amb els seus creditors. Així es va poder apreciar després de la reunió que van mantenir la vicepresidenta i responsable d'Economia en funcions, María Luisa Araújo, i el conseller de Presidència, Santiago Moreno, amb el secretari general del PP, Vicente Tirado; el coordinador d'àrea econòmica, Marcial Marín, i el responsable d'Acció Política d'aquest partit, Jesús Labrador.

Una reunió el resultat de la aual allunya la possible entrevista entre el president sortint, José María Barreda, i la presidenta electa, María Dolores de Cospedal, ja que el PP considera incomplert el principal requisit: rebre informació detallada sobre la situació econòmica i financera de la comunitat autònoma.

Araújo i Moreno van registrar s la Cambra abans de pujar a la reunió un important nombre d'informes, amb 57 estats comptables (dels tres darrers anys), els comptes auditats de 21 empreses públiques a 31 de desembre de 2010, el llistat de creditors de la Junta a aquesta data i informació sobre modificacions pressupostàries i pagaments pendents de justificar a data de 31 de maig.

Una informació que, segons Araújo, és tota la que havia sol·licitat el Partit Popular amb excepció d'aquella que està protegida per la Llei de Protecció de Dades, així com la de caràcter tributari, que va afirmar que només serà lliurada al pròxim conseller d'Economia.