Almenys dinou sirians van morir en diferents zones del país durant les protestes contra el règim de Bashar al-Assad. Les víctimes es van produir en un nou divendres de protestes en el qual milers de sirians van desafiar el setge policial i militar al voltant d' d'algunes ciutats.

En un altre ordre de coses, el president iemenita, Ali Abdul·là Saleh, no tornarà al país, segons va confirmar un responsable saudita, que va precisar que "el lloc de residència" del dictador "no ha estat encara fixat". Davant tal notícia, la població iemenita va sortir al carrer a celebrar-ho. Saleh està hospitalitzat a Riad després de patir un atac al seu palau a Sanà el passat 3 de juny. Des del Govern s'ha dit diàriament que el president tornaria abans o després. Fins i tot ahir mateix es va insistir des de la capital iemenita que Saleh tornarà en només "uns dies".

Pel que fa a Líbia, el seu líder, Moammar al-Gaddafi, va assegurar en un missatge d'àudio difós per la televisió estatal que l'OTAN "serà derrotada" i que l'Aliança no aconseguirà obligar el seu règim a canviar res a Líbia. "No volem reconciliació, ni converses amb ells, estem al nostre país i insistirem a quedar-nos fins a la mort", va afirmar el coronel.

Paral·lelament, deu civils van morir i almenys altres 40 van resultar ferits a causa dels bombardeigs de les tropes gaddafistes als afores de Misrata.

Finalment, almenys un soldat i una altra persona van morir al nord del Líban durant un tiroteig després d'una manifestació en solidaritat amb els sirians.