L'armador italià Diego Attanasio, testimoni clau del cas Mills, va tornar a negar els arguments esgrimits pels advocats de Silvio Berlusconi per a la defensa d'aquest procés, que jutja el primer ministre d'Itàlia per suposada corrupció en acte judicial. Com ja va fer el 2007 en l'altra branca del procés que va condemnar David Mills, l'exadvocat britànic de Berlusconi, a una pena de 4 anys i mig de presó, Attanasio va negar al Tribunal de Milà haver estat ell qui va donar al lletrat els 600.000 dòlars que l'acusació considera objecte de la corrupció judicial.

Així, davant la pregunta del fiscal sobre si li va donar aquesta quantitat a Mills en concepte de minuta, com sempre han defensat Berlusconi i els seus propis advocats, l'armador va contestar amb un rotund "no" i va afegir a més no saber res dels moviments financers que pogués realitzar el lletrat britànic.

Attanasio va declarar ahir com a testimoni en una nova vista del judici Mills al Tribunal de Milà en presència del propi primer ministre, qui va complir així amb la seva sisena visita als tribunals sense fer declaracions als mitjans a la seva arribada.