EN DIRECTE
Manifestació 15-M

Els ´indignats´ volen treballar per ´preparar una vaga´

L'organització de Sol demana la unió de tots els moviments per augmentar la força del missatge

 15:37  
Imatge de la Plaça Neptuno de Madrid.
Imatge de la Plaça Neptuno de Madrid. EFE

EP | MADRID L'organització de la marxa contra el Pacte de l'Euro ha proposat que "les assemblees de treballadors de barris i pobles de Madrid comencin a treballar per preparar una vaga general" que permeti "canviar aquesta societat".

Abans de donar per finalitzada la concentració dels 'indignats' a la madrilenya plaça de les Corts, l'organització ha llegit un comunicat que ha estat rebut per les milers de persones allà reunides amb aplaudiments i crits de "Que visqui la lluita de la classe obrera ".

En el missatge enviat als 'indignats' l'organització ha demanat la "unió" de tots els moviments per augmentar la força del missatge. De la mateixa manera, s'han dirigit "al poder" per mostrar el seu rebuig "a la retallada de salaris i de les pensions". En aquest últim cas han recordat que és treure "a la gent gran cosa per la que van lluitar durant anys".

També s'han mostrats contraris a la privatització de l'Educació i la Sanitat i han cridat consignes contra els beneficis que, segons ell, "el poder" concedeix a la banca.

Per acomiadar-se, l'organització ha tornat a animar als reunits a la Plaça de les Corts a unir-se per dur a terme "una vaga general que pararà el país".

Després de la lectura del comunicat, les milers de persones que han arribat a la Plaça de Neptuno han començat a abandonar la zona a causa fonamentalment a la calor, tot i que encara es manté un ambient festiu i està prevista una assemblea en Sol a les 20 hores.

Enllaços recomanats: Premis cinema