Després d'una nit d'acampada, els indignats es van reunir als voltants del Congrés per protestar. Mentrestant, el Govern se sotmetia a una sessió de control en la qual Alfredo Pérez Rubalcaba, vicepresident primer, titular d'Interior i candidat socialista a les generals de 2012, va instar els presents a "respectar" el 15M , sempre que es manifesti de manera pacífica. Des del seu punt de vista, cal escoltar les reivindicacions dels indignats, però sense "dir-los a tot que sí acríticament" ni deixar de defensar el sistema de democràcia representativa.

La consigna de Rubalcaba és general, s'estigui o no d'acord amb les demandes que planteja el moviment. Aquestes han de ser "escoltades", però no "instrumentalitzades" per intentar treure rèdit polític de la situació.

Per altra banda, el Moviment 15-M va desconvocar la concentració que tenia previst celebrar a la madrilenya Plaza de Cánovas del Castillo, als voltants del Congrés dels Diputats, contra la reforma de la negociació col·lectiva a causa de la "intimidació exercida per la policia, que ens amenaça d'una sanció, però no tenim por", segons van explicar a Internet.