Manifestants grecs han calat foc a un lloc de Policia a la planta baixa d'un edifici pertanyent al Ministeri d'Economia situat a la plaça Syntagma d'Atenes, on es troba al Parlament, segons han informat fonts policials.

Els bombers van arribar immediatament al lloc per extingir les flames, que van provocar una densa columna de fum davant del Ministeri.

Centenars de manifestants han llançat pedres i s´han enfrontat amb els agents antiavalots durant les últimes hores en el marc de les protestes contra les mesures d'austeritat proposades pel Govern hel·lè. Precisament, el Parlament ha donat llum verda a primera hora d'aquesta tarda a les retallades plantejats per l'Executiu de George Papandreou.

Prèviament, manifestants proveïts amb escales havien aconseguit irrompre a la primera planta d'un edifici d'oficines a la plaça Syntagma i havien intentat calar foc, segons testimonis.

Uns 30 manifestants han entrat a l'edifici, que alberga una seu del segon principal prestador a Grècia, Eurobank, a la planta baixa. Tots ells han estat expulsats per agents antiavalots que han acoseguit impedir que incendiessin les oficines, segons els testimonis.

Poc abans, alguns manifestants havien atacat oficines del Ministeri d'Economia situades a la plaça Syntagma. Unes 30 persones amb pals i barres de ferro han atacat les oficines del Ministeri, segons fonts policials, trencant les finestres de l'entrada i en els pisos superiors.

La Policia ha emprat gasos lacrimògens i han aconseguit expulsar, perseguint fins als carrers properes. Tres manifestants han resultat ferits en l'incident, segons la Policia.