El vicepresident primer del Govern i ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha contestat a l'expresident Felipe González que "s'estalviï" els consells sobre quan deixar l'executiu ara que és candidat socialista a les pròximes eleccions generals perquè ha dit saber "molt bé" el que ha de fer.

"Jo sóc una persona que agraeix molt els consells, no em costa escoltar la gent, agraeixo que tot el món em doni consells, però que se'ls estalviï perquè sé el que he de fer", ha explicat Rubalcaba en roda de premsa després de ser preguntat per les paraules de González, qui aquest matí ha afirmat que ell li aconsellaria que deixi "ja" el Govern per dedicar-se a la candidatura.

El vicepresident ha recordat les seves declaracions després del Comitè Federal que el va proclamar candidat, quan ja va anunciar que deixarà els seus càrrecs a l'executiu abans dels comicis perquè "el candidat no pot ser el ministre que organitzi les eleccions".

Així doncs, una vegada més ha eludit especificar quan deixarà de ser vicepresident i ministre, i tot i que ha assenyalat que sap que aquests consells es fan amb "la millor intenció", ha posat èmfasi que sap "molt bé quan, com" i el que ha de fer.