El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha considerat que la dimissió de Francisco Camps com a president de la Generalitat Valenciana per l'anomenat 'cas dels vestits' és "de llibre" encara que ha eludit fer més valoracions.

En una roda de premsa a Brussel·les després d'assistir a la reunió de caps d'Estat i de govern de l'Eurogrup sobre el rescat de Grècia, Zapatero ha descartat entrar a valorar la dimissió del fins ara president valencià i s'ha limitat a indicar que "sobre això està dit tot ".

No obstant això, davant la insistència dels periodistes en qüestionar sobre aquest tema, el cap de l'executiu central ha realitzat un últim comentari sobre això quan ja es disposava a abandonar la sala per dir que és una dimissió "de llibre".

Prèviament, i preguntat sobre la resposta a aquesta dimissió del líder del PP, Mariano Rajoy, el president espanyol ha assegurat desconèixer el que s'ha dit sobre això pel líder dels populars. "Saben que no m'agrada parlar fora de l´Estat de Mariano Rajoy i menys després d'una cimera d'aquestes", ha afegit.