La campanya arrenca amb una gran quantitat d'actes per a cada dia. Durant aquests 15 dies, el PSC va avançar que farà una cinquantena d'actes "de proximitat" i que es cobriran totes les comarques gironines. Segons van explicar els socialistes, l'objectiu de la campanya és transmetre un "missatge concret": la "lluita" per mantenir un Estat del Benestar de qualitat i sense grans actes. Hi haurà un acte central a Girona ciutat i el tancament de campanya es farà al territori. A més, es farà una aposta clara pel 2.0 amb blocs, Twitter i Facebook.

Per la seva part, CiU va anunciar ahir que els nou candidats al Congrés i els nou candidats al Senat faran fins a 237 actes al llarg dels 15 dies de la campanya. El cap de llista de CiU, Jordi Xuclà, va assegurar que l'objectiu és fer una campanya de proximitat per mobilitzar les bases del partit i els votants de tots els municipis de Girona. A més a la demarcació, faran campanya també sis consellers de la Generalitat. També aportarà la seva experiència l'expresident Jordi Pujol l'actual, Artur Mas.

La candidata republicana, Teresa Jordà, també tindrà l'ajuda dels primeres espases de la seva formació. Avui mateix Oriol Junqueras, recentment nomenat president d'ERC, visitarà Ripoll, mentre que dissabte serà Alfred Bosch, cap de llista per Barcelona, qui farà campanya a l'aeroport.

El Partit Popular i la coalició ecosocialista ICV-EUiA buscaran el vot també en actes de petit format i sobretot mobilitzant els seus militants i regidors. J.B./ J.V girona