L'oposició siriana va denunciar la troballa d'uns 40 cadàvers en un soterrani de la població de Moadamiya el Sham, a la perifèria de Damasc, on van morir així mateix almenys 16 persones a causa dels bombardejos de les forces governamentals. L'activista de la xarxa Sham en aquesta zona Suheib al Qasem va explicar que les 40 víctimes trobades al soterrani van ser executades de manera sumària. Tant els Comitès de Coordinació Local (CCL) com la Comissió General de la Revolució Siriana van confirmar aquestes execucions i van indicar que l'edifici en el qual van descobrir els cossos està situat al carrer principal de l'aldea, molt a prop de la mesquita d'Omar.

Per altra banda, el viceprimer ministre sirià, Qadri Jamil, va titllar de "propaganda electoral" les afirmacions del president dels EUA, Barack Obama, sobre que l'ús d'armes químiques a Síria podria precipitar una acció militar nord-americana. "En el que es refereix a les declaracions d'Obama, són unes amenaces provocadores i propagandístiques, relacionades amb les pròximes eleccions", va assegurar Jamil.

El Consell Nacional Sirià (CNS), la principal coalició opositora contra el règim sirià, estudia la formació d'un "Govern de transició" en aquest país, segons va avançar el president d'aquesta aliança, Abdel Basset Sayda, després de reunir-se a París amb el president de França, Fraçois Hollande.