L'huracà Isaac es va aturar durant unes hores al sud-est de Nova Orleans (Louisiana), provocant amb les seves intenteses pluges importants inundacions a tota l'àrea, on ahir es complien set anys del pas del devastador Katrina. A darrera hora del dia la seva intensitat va disminuir.

Isaac va avançar cap al nord-oest per endinsar-se més cap a l'oest per l'estat de Louisiana. Amb uns vents màxims sostinguts de 130 quilòmetres per hora, però amb ratxes més fortes, va girar posteriorment cap al nord, i es preveia que podria endinsar-se al sud de l'estat d'Arkansas.

Està vigent una alerta d'huracà des de l'est de Morgan City (Louisiana) fins a la frontera entre Mississipí i Alabama, fet que inclou l'àrea metropolitana de Nova Orleans i els llacs Pontchartrain i Maurepas.

També es preveia que es registressin condicions de tempesta tropical des de la frontera de Mississipí i Alabama fins a Destin (Florida), així com a part de la costa nord-est de Texas. Igualment, existeixen alertes per la formació de tornados aïllats a Louisiana i Mississipí, segons el Servei Nacional Meteorològic, que va confirmar que "s'està reportant que alguns dics han estat superats per l'aigua, provocant importants inundacions" en el districte de Plaquemines, on Isaac va tocar terra dimarts a la nit.

L'Agència Federal per a la Gestió d'Emergències dels Estats Units (FEMA) va instar la població afectada a "fer saber als seus amics i familiars que estan bé a través de missatges de text o actualitzant les xarxes socials", i que limitin les trucades als casos d'emergència.