Almenys seixanta persones van morir de matinada en una allau durant la celebració de la nit de Cap d'Any a la capital econòmica de Costa d'Ivori, va anunciar el ministre d'Interior, Hamed Bakayoko. Segons el ministre, es desconeixen encara les circumstàncies de l'accident, que també va causar 200 ferits. La majoria de víctimes van ser nens i adolescents d'entre 8 i 15 anys.

Unes 50.000 persones es van reunir la nit de Cap d'Any al cèntric barri de Plateau per assistir a un espectacle de focs artificials. Una vegada finalitzat, quan estaven tornant a casa, es va produir una gran allau prop de l'estadi Felix Hufue Buañi, des d'on es llançava la pirotècnia.

El Govern va posar en marxa una investigació per aclarir les circumstàncies del sinistre, va explicar el ministre d'Interior, que també va anunciar la creació d'una cèl·lula de crisi per assistir les víctimes. Segons el ministre Bakayoko, el president de la república, Alassane Ouattara, va donar consignes per garantir als ferits l'assistència adequada als hospitals de la capital. El propi Ouattara es va traslladar als hospitals per interessar-se pels ferits.