Les autoritats sirianes van tancar l'aeroport internacional de la província septentrional d'Alep, que està sotmès al setge dels rebels des de fa més de dues setmanes, van informar activistes opositors. El coordinador del grup opositor de la Xarxa Sham a Alep, Mohammad Nur, va explicar que les autoritats sirianes van declarar "zona militar" els 10 quilòmetres circumdants a l'aeroport, després de registrar durs enfrontaments amb els rebels.

Per part seva, el portaveu de la brigada d'Al Tauhid de l'Exèrcit Lliure Sirià (ELS) a Alep, Abu Feras, va destacar que les forces de seguretat sirianes es van enfrontar amb la 80 Brigada de les Forces Armades, responsable de la defensa aèria per a la protecció de l'esmentat aeroport. "Els rebels van aconseguir fer caure un helicòpter militar del règim sirià sobre l'aeroport", va afegir Abu Feras.

Per altra banda, els Comitès de Coordinació Local van informar que el camp de gas natural de Tuenan va caure sota el control total de l'ELS a la província d'Al Raqa (nord-est). El passat 30 de desembre, el mediador internacional per a Síria, Lajdar Brahimi, va advertir al Caire que poden morir 100.000 persones l'any que ve.