L'Audiència Nacional ha autoritzat l'entrega a les autoritats de Sèrbia de Vladimir Milisavljevic, un dels membres del grup paramilitar Tigres d'Arkan que va ser condemnat per la Justícia d'aquest país per participar en l'assassinat del primer ministre serbi Zoran Djindjic, que es va produir el 12 de març de 2003.

Així consta en un acte dictat per la Secció Tercera de la Sala penal, en el qual es concedeix l'extradició de Milisavljevic, àlies Vlada el Babau, amb la condició que torni a ser jutjat per aquests fets, pels quals va ser condemnat estant pròfug, i per altres dues causes en les quals se li atribueixen tres segrestos i altres 14 homicidis.

El tribunal va acordar el novembre passat el lliurament d'un altre membre d'aquest grup, Sinisa Petric, que va ser detingut a València el febrer de 2012 juntament amb Milisavljevic i el presumpte cap el grup, Luka Bojovic, que està pendent de la celebració d'una vista en què s'analitzarà la seva petició d'extradició. El passat 21 de novembre, la fiscal de l'Audiència Nacional Rosana Lledó va defensar en sengles vistes públiques el lliurament a Sèrbia de Petric i Milisavljevic.