Una nena de 9 anys es troba en estat greu després de ser segrestada i violada per tres homes a la província de Panjab, a l'est del Pakistan. La menor va ser segrestada dimecres passat per tres dones i un home davant de casa seva a la localitat de Manzoorabad, al districte meridional de Rahimyar Khan, i traslladada a continuació a un campament, on va ser violada per tres homes.

La mare de la nena va explicar que va trobar la seva filla davant de casa seva ensangonada i semiinconscient, i que quan es dirigia a la comissaria per denunciar allò succeït, un dels violadors la va aturar i va amenaçar de matar-la si deia alguna cosa. No obstant això, la dona, després de tornar al seu habitatge, va anar a la comissaria i va explicar els fets a la policia, que ha constituït un equip per detenir els sospitosos, encara que sense èxit fins ara.

En un altre ordre de coses, mentre que l'Índia espera la sentència per als homes que van violar la jove Nirbhaya en un autobús, un polític va ser arrestat pels càrrecs de violació a l'Estat nord-oriental d'Assam. Bikram Singh Brahma, membre del Partit del Congrés a Assam i president d'un comitè de districte del Congrés de l'estat, va ser despullat i colpejat per gent de l'aldea després de conèixer-se que havia violat una dona.