Tres persones van morir ahir a mans d'un home armat, que també va morir, després de diverses hores de setge policial a la localitat d'Aurora, a l'estat de Colorado, segons que va informar una televisió local. Després de gairebé sis hores de setge amb uns 40 agents de policia i forces especials, les autoritats van informar al canal local de l'NBC a Denver que havien trobat quatre cadàvers en l'habitatge que tenien acordonat, un d'ells el del presumpte tirador, sense que facilitessin més detalls sobre el que havia passat.

Una altra persona va aconseguir escapar-se de l'habitatge al començament del succés i va alertar les forces de l'ordre, segons les mateixes fonts. Els agents, que van rebre trets des de l'interior de la casa, van arribar a llançar gasos lacrimògens cap a l'habitatge, en la que es creu que el sospitós mantenia com a ostatges a les tres persones més.

Aquest nou tiroteig es dóna en un moment en el qual Estats Units debat sobre la limitació de l'accés a les armes, especialment a aquelles de gran calibre o assalt. La portaveu de la Policia d'Aurora, la sergent Cassidee Carlson, va indicar que es creu que els morts són familiars de l'home armat que va desencadenar la situació. Segons el canal local 7News, un negociador va estar en contacte amb l'assaltant, encara que aquest tallava les comunicacions amb freqüència. Carlson va indicar en un primer moment que tant la policia com les forces especials dels SWAT operarien amb la màxima precaució per mantenir la situació sota control i evitar víctimes.

Aurora és la mateixa localitat pròxima a Denver on el juliol de 2012 un jove va matar a 12 persones i va ferir a altres 58 en una sala de cinema en la qual es projectava l'última seqüela de Batman, i que posteriorment va tenir a la Policia en suspens en col·locar trampes explosives a casa seva. El tiroteig d'ahir arriba amb prou feines tres setmanes després que Adam Lanza se suïcidés després d'assassinar a trets 20 nens i sis adults en una escola de primària.