Un nen de sis anys va morir ahir a la tarda en ser atropellat per una carrossa de la cavalcada dels Reis Mags de Màlaga a l'alçada de la plaça general Torrijos de la ciutat. Segons alguns testimonis, el nen s'hauria escapat del control dels pares i hauria anat a parar sota una de les carrosses, que el va atropellar quan el menor buscava caramels. Fonts sanitàries van informar que quan una ambulància va arribar al lloc de l'accident, el nen ja havia mort per aturada cardiorespiratòria i, per tant, van resultar infructuosos els intents de reanimació del personal mèdic.

La carrossa que va atropellar el nen és una de les acompanyants del seguici dels Reis Mags, ja que aquests ni tan sols havien iniciat el seu recorregut quan es va produir el tràgic accident. Segons testimonis presencials, l'incident es va produir quan el petit intentava agafar un caramel dels que llançava el seguici.

L'Ajuntament de Màlaga va decretar dos dies de dol per la mort d'un nen, tot i que va decidir, per raons de seguretat, no suspendre la comitiva, segons van informar fonts municipals. En aquest sentit, va dir que la Cavalcada "mou desenes de milers de persones" i modificar el recorregut "podria provocar problemes d'ordre públic i seguretat, d'aquí la decisió". Els dos dies de dol seran avui i dilluns, i el consistori va decidir a més suspendre l'ofrena floral que s'havia de desenvolupar a la part final del recorregut. A més, el consistori va assegurar també que la carrossa complia amb la normativa.

El cos del nen va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense de Màlaga per realitzar-li l'autòpsia.

Braçalet negre

Els jugadors del Màlaga van decidir lluir braçalets negres en el partit de Lliga a Riazor davant el Deportivo de la Corunya, en senyal de dol per la mort del nen a la cavalcada de Reis. Ho van dedicir quan abandonaven l'hotel de concentració i sortien cap Riazor.