Una parella va ser detinguda per la Policia per fer fora del seu domicili la Nit de Nadal els pares d'un d'ells, un matrimoni d'ancians que va haver de deixar la seva casa a Altura (Castelló) i va ser trobada en una parada d'autobús de Sagunt (València). Els dos ancians van ser trobats per una patrulla de la Policia Local cap a les quatre de la matinada del dia de Nadal.

Segons van explicar els ancians als agents, el seu fill i la parella d'aquest els havien fet fora de casa a Altura i tots dos s'havien desplaçat a Sagunt perquè anteriorment vivien en aquest municipi. Els agents van informar del succés el Cos Nacional de Policia, que al matí del dia 26 va detenir el fill del matrimoni i la seva parella per un delicte d'abandonament i maltractament en l'àmbit familiar.

El matrimoni va ser traslladat a l'hospital de Sagunt, on va passar la nit, a causa que la dona és diabètica i necessitava medicació, i cap d'ells havia menjat res des de la set del vespre, segons la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament d'aquesta localitat, Davinia Bono.

La regidora va afirmar que els ancians van passar el dia 25 de desembre en un hotel del Port de Sagunt, ja que en ser Nadal no es podia realitzar cap gestió, i l'endemà van ser instal·lats en una residència.