L'exsenador republicà i veterà de la Guerra del Vietnam Chuck Hagel, nomenat pel president Barack Obama secretari de Defensa dels EUA, va afirmar que els seus detractors han "distorsionat completament" les seves postures sobre l'Iran o Israel. Durant una entrevista amb el diari Lincoln Journal Star després del seu nomenament, l'exsenador republicà de Nebraska va explicar que els seus crítics han "distorsionat completament" la seva trajectòria, i que ara tindrà l'oportunitat de demostrar el seu "suport total i inequívoc a Israel" i el seu suport a les sancions internacionals contra l'Iran.

Hagel, el nomenament del qual haurà de ser confirmat pel Senat, es va queixar que els atacs a la seva trajectòria han agafat força perquè fins ara no havia pogut respondre "a les acusacions, falsedats i distorsions". "No hi ha ni una prova que sóc antiisraelià, ni un sol vot (quan va ser membre del Senat) que compti i que perjudiqui Israel", va afirmar el secretari de Defensa. "No em vaig sumar a certes resolucions i cartes perquè eren contraproduents i no resolien problemes", va explicar Hagel, seleccionat per Obama per substituir Leon Panetta al capdavant del Pentàgon.

El secretari de Defensa es referia a mesures impulsades per l'influent Comitè d'Assumptes Públics Nord-Americà Israelià, un dels principals grups de pressió jueus a Washington. Per a Hagel, allò important és impulsar el procés de pau al Próxim Orient i "ajudar Israel i els palestins a trobar alguna forma pacífica" de coexistir.

Hagel va sortir al pas de les acusacions que ha estat "tou" respecte els esforços de l'Iran per desenvolupar la seva capacitat nuclear, i va insistir que ha avalat fortes sancions internacionals.