Només un mes després que la jove Nirbhaya fos violada i assassinada a Nova Delhi, el país es va assabantar d'una nova tragèdia, aquesta vegada a Bihar, un estat al nord-est del país. La policia va trobar diumenge a la localitat de Bhagalpur, el cadàver semi-nu i amb evidents signes de violència d'una dona. Tenia 32 anys d'edat i estava penjada d'un dels arbres d'un hort.

La víctima era passatgera d'un tren de llarg recorregut que entre Delhi i l'estat de Bihar. Per circumstàncies que encara es desconeixen, la dona es va baixar del tren a Bhagalpur i va ser arrossegada per un número indeterminat de persones fins a un hort situat a uns 10 quilòmetres de distància. Així, un grup de persones èbries l'hauria arrossegat fins a una zona on l'hauria assaltat sexualment.

Entre les possessions d'aquesta nova víctima, la policia només va recuperar un bitllet de tren i el seu número de telèfon mòbil escrit en un tros de paper. Al voltant, la seva roba escampada en 50 metres i ampolles buides de licor, a terra, després de la "festa".

Així mateix, el tribunal que instrueix el cas de la jove la violació i mort de la qual han indignat l'Índia no va poder engegar el mecanisme d'un judici ràpid, com exigeix l'opinió pública, a causa de problemes de procediment. En la segona vista del procés, la fiscalia va exigir que els cinc imputats -un sisè presumpte implicat és menor d'edat- compareguessin emmanillats, quelcom al que es neguen els representants dels acusats.

Després de la sessió d'ahir, de només 45 minuts, la cort va decidir fixar la següent audiència per a dijous, quan s'espera que decideixi si els imputats acudeixen amb manilles o sense elles, com passa des de l'inici del judici dijous passat.