Divuit caps humans van ser trobars dilluns a la nit en un carregament a l'Aeroport Internacional O'Hare de Chicago, segons va explicar l'examinador mèdic del Comtat de Cook. Segons publicava el diari Chicago Sun Times, els caps encara estaven coberts de pell, fet pel qual el procés de descomposició no està en un estat avançat. No obstant això, agents de l'Oficina de Duanes i Protecció Fronterera, que estan portant a terme la investigació, no van voler oferir més detalls de la troballa.

Els caps van ser enviats des de fora dels EUA, segons va explicar Brian Bell, portaveu del Departament de Seguretat Nacional a Chicago. "No hi ha cap problema amb el transport de parts del cos amb finalitats mèdiques", va afirmar. "La llei estableix que aquestes es poden transportar, sempre que es disposi de la documentació correcta", va afegir.

Els caps van ser enviats a l'oficina del metge forense del comtat de Cook per a la seva inspecció, van dir les autoritats. "Hem d'assegurar-nos que estan realment utilitzats amb fins d'investigació mèdica", va explicar. Cal recordar que l'any 2010 un empleat de la companyia aèria Southwest Airlines es va trobar amb un carregament de 60 caps a l'aeroport Little Rock, Arkansas, en un compartiment de càrrega d'un avió.