Els carrers de Granada acumulen ja més de 2.300 tones d'escombraries en complir-se la jornada número 13 de la vaga dels treballadors del servei de neteja i recollida d'escombraries, els quals divendres a la nit van rebutjar el preacord del comitè d'empresa amb la concessionària Inagra. L'empresa concessionària va lamentar que part dels treballadors rebutgessin el preacord establert entre l'empresa i els sindicats durant la matinada de divendres, després de 16 hores de reunió.

Inagra va manifestar el seu "malestar i decepció" pel resultat de l'assemblea en considerar que l'empresa ha fet un gran esforç en cedir en termes econòmics. L'empresa va assenyalar que continua oberta a noves negociacions per arribar a la resolució d'aquest conflicte.

Per altra banda, el Ministeri de Medi Ambient va confirmar a l'alcalde de Granada, Torres Hurtado, la disponibilitat de l'empresa pública Tragsa per netejar els carrers de la ciutat. L'Ajuntament de la capital va informar que l'alcalde va parlar amb el ministre de Medi Ambient després de confirmar-se la continuïtat d'aquesta llarga vaga.