Un avió de Ryanair procedent de València i amb destí a Milà (Itàlia) va efectuar un aterratge forçós a l'aeroport italià de Cristoforo Colombo, a Gènova, per una avaria en el sistema de pressurització. Ryanair es va excusar "sincerament amb tots els passatgers per cada inconvenient causat".

L'aerolínia va explicar que "després que un llum indicador advertís sobre un possible problema de pressurització, d'acord amb els procediments operatius estàndard, el comandant va desplegar les màscares d'oxigen i va iniciar un descens d'emergència controlat a una altitud sense pressió". Després, l'avió "va aterrar amb normalitat a Gènova poc abans de les deu del matí".

Els passatgers van ser traslladats en autobús a Milà, amb l'objectiu de minimitzar els inconvenients del retard, mentre que els enginyers de Ryanair van iniciar una inspecció de l'aeronau. Dos dels 93 passatgers del vol FR4632 -en el qual es van registrar escenès de pànic- van ser traslladats a hospitals propers per precaució perquè se'ls efectués una revisió i descartar qualsevol mena de lesió. Es tracta de dues dones que patien dolors al tòrax.