Un jutge va absoldre la secretària general del PP i presidenta de Castella-la Manxa, Maria Dolores de Cospedal, de la demanda contra l'honor presentada contra ella per Detectives Almirante en avalar la "veracitat" de la seva denúncia que hi va haver espionatge als dirigents del PP castellanomanxec.

La sentència, dictada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Coslada, estableix que hi ha "elements més que suficients per a, almenys, poder sospitar" que la investigació que va fer l'agència de detectius sobre càrrecs del PP era per "fer-la servir amb alguna finalitat política".

Per tant, el jutge Luis Miguel Arroyo Rodríguez conclou que poden tenir "algun indici de veracitat" les denúncies d'espionatge que va formular De Cospedal, a més de l'alcaldessa de Ciudad Real, Rosa Romero, i el portaveu del PP a les Corts, Francisco Cañizares, que també van ser absolts en la sentència.

Després d'analitzar les declaracions dels dirigents populars i les proves aportades a la causa, el jutge conclou que no hi ha hagut una intromissió il·legítima en el dret a l'honor de l'empresa ni del seu propietari, Isidro García González. Valora la "imprecisió" dels testimonis d'aquest demandant i la seva militància en el PSOE.