El Ministeri d'Afers Estrangers del Regne Unit va demanar als britànics que romanen a Bengasi (Líbia) que abandonin la ciutat com més aviat millor, davant una amenaça "específica i imminent" contra els occidentals. "Tenim notícies d'una amenaça específica i imminent sobre els occidentals a Bengasi, fet pel qual instem tots els nacionals britànics que continuen allà, en contra dels nostres consells, que abandonin la ciutat immediatament", va assenyalar el Foreign Office.

El Ministeri britànic va destacar que ha actualitzat els seus "consells de viatge" per reflectir aquesta nova amenaça, malgrat que des de 2012 ja s'"ha advertit clarament que no s'hauria de viatjar a Bengasi ni a qualsevol zona de Líbia".

Com a excepcions a aquesta alerta, el Foreing Office cita les ciutats de Trípoli, Zuara, Zauiya, Al Khums, Zlitan i Misrata, així com les poblacions costaneres entre Ras Lanuf i la frontera amb Egipte, a on les autoritats britàniques recomanen limitar els viatges a aquells "imprescindibles". Segons el Ministeri, l'Ambaixada del Regne Unit a Trípoli ja s'ha posat en contacte amb els britànics a Líbia dels que tenen notícia.