Almenys 5 persones han mort i 250 han resultat ferides i han hagut de ser evacuades a hospitals des de dijous a la nit en els disturbis relacionats amb el segon aniversari de la revolució a Egipte. Cinc persones van perdre la vida a Suez en els enfrontaments entre policies i manifestants, xocs que també es van produir a la plaça Tahrir del Caire. Entre els ferits a la capital hi ha almenys dos policies i un ciutadà espanyol -que va rebre una pedrada a l'ull-, mentre que moltes persones van ser ateses als hospitals de campanya a la mateixa plaça per la inhalació dels gasos lacrimògens disparats pels cossos de seguretat.

Les forces policials van intensificar les mesures de seguretat al voltant al Ministeri d'Interior, la seu del Govern, i les dues cambres del Parlament, per al que van desplegar més de 50 vehicles de la Seguretat Central i 12 vehicles blindats al voltant d'aquests edificis, tots ells propers a Tahrir.

Mentrestant, milers de manifestants van sortir després de l'oració del migdia en una marxa pacífica per commemorar el segon aniversari de la revolució que va deposar Hosni Mubarak de la mesquita de Mustafa Mahmud, al barri cairota de Mohandisín, en direcció a Tahrir, on es van concentrar. La marxa està encapçalada pels dirigents de l'opositor Front de Salvació Nacional, Mohammad el Baradei i Hamdin Sabahi, i els manifestants van recuperar eslògans dels 18 dies que van acabar amb el govern de Mubarak el 2011 com "Pa, llibertat i justícia social".

Un grup de manifestants va intentar treure els filats de l'entrada principal del Palau Presidencial d'Itihadiya. Les forces de seguretat van haver d'intervenir amb gasos lacrimògens per evitar l'entrada a la seu presidencial.