Moren almenys dues persones en nous disturbis a la plaça Tahrir del Caire

 

EL CAIRE | EFE/DDG Almenys dues persones van morir ahir durant els disturbis a la plaça Tahrir i els seus voltants, va informar el portaveu del Ministeri de Sanitat egipci, Ahmad Omar. El portaveu no va oferir xifres de ferits, encara que va apuntar que setze van ser donats d'alta -deu al Caire, tres a Ismailiya i tres a Kafr el Sheij. Omar va assenyalar que un dels morts va ser traslladat a l'hospital Ahmad Maher i l'altre va ser portat al dipòsit de cadàvers de Zenhum.
Per part seva, un dels líders de l'oposició egípcia, el premi Nobel de la Pau Mohammad el Baradei, va sol·licitar a través de twitter una reunió urgent amb les autoritats del país per acabar amb la violència. "Necessitem urgentment una reunió entre el president, els ministres de Defensa i d'Interior, el partit governant, la corrent salafista i el Front de Salvació Nacional (FSN) per donar passes urgents per aturar la violència i començar un diàleg seriós", va afegir El Baradei.
Finalment,el president egipci, Mohammad Mursi, es va comprometre a no instaurar un Estat "militar ni teocràtic" davant la canceller alemanya, Angela Merkel, amb qui es va reunir.

Enllaços recomanats: Premis cinema