Sánchez-Camacho anuncia que actuaran judicialment

La presidenta del PPC afirma que el partit "mai no ha rebut cap retribució que no sigui legal"

 13:24  

ACN La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dijous des de Berga que "no existeix" cap comptabilitat oculta al Partit Popular i que "és falsa". Camacho ha respost a les informacions publicades al diari 'El País' sobre suposats sobresous a la cúpula popular procedents de donacions que el PP "mai no ha rebut cap retribució que no sigui legal i que no hagi tributat a Hisenda". Per aquest motiu, ha avançat la líder popular, el PP "actuarà judicialment i també internament amb la major i més important investigació interna que s'hagi fet mai". "No podem permetre que surtin informacions que ataquin el principal partit d'Espanya i l'honor de les persones que en formen part", ha conclòs.

Camacho ha sortit al pas aquest dijous de les informacions publicades al diari 'El País', en què a través d'uns manuscrits s'assegura que diferents membres i càrrecs de la formació van cobrar retribucions anuals de manera irregular, assegurant que el PP "mai no ha rebut cap retribució que no sigui legal i que no hagi tributat a Hisenda". Per ella, la presumpta comptabilitat oculta "no està reconeguda pel PP, no existeix i és falsa".

Davant d'aquest fet, la líder popular ha avançat que el PP actuarà judicialment i també internament "amb la major i més important investigació interna que s'ha fet mai". Segons ella, "no podem permetre que surtin informacions que ataquin el principal partit d'Espanya i que ataquin l'honor de persones que formen part del nostre partit".

La presidenta del PPC ha fet aquestes declaracions durant una visita a Berga on s'ha reunit amb l'Associació de Comerciants i Empresaris del Berguedà.

Enllaços recomanats: Premis cinema