Les autoritats de Nova York han trobat dues possibles restes humanes a la zona on la setmana passada va aparèixer part d'un aleró que podria pertànyer a un dels avions estavellats l'11 de setembre de 2001. Així ho va confirmar una portaveu de l'Oficina del Forense de Nova York, que va precisar, sense donar més detalls, que aquestes dues possibles restes humanes van ser localitzades dilluns a la part de darrere d'un edifici prop de la "zona zero", al sud de Manhattan.

"L'operació de recerca continua", va afegir la portaveu sobre els treballs que estan realitzant-se a la zona on la setmana passada va aparèixer part d'un aleró que podria ser d'un dels avions que els terroristes van estavellar contra les Torres Bessones l'11-S.

El cap de la policia novaiorquesa, Raymond Kelly, va confirmar dilluns que les restes metàl·liques trobades no pertanyen a un tren d'aterratge com es va informar inicialment, sinó a part d'un aleró, després de les primeres investigacions realitzades per un tècnic de Boeing.

"Es creu que es tracta d'un dels dos avions destrossats l'11 de setembre de 2001, però encara no s'ha pogut determinar de quin dels dos", va dir, per part seva, el portaveu de la policia, Paul Browne.