Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin van carregar 7.850 euros de sessions amb la seva entrenadora personal a Aizoon SL el 2007, la consultoria-immobiliària que posseeixen al cinquanta per cent, segons un informe de l'Agència Tributària aportat al sumari del cas Nóos. Hisenda ha detectat que els ducs de Palma van sufragar amb diners de la seva empresa moltes despeses personals, unes factures que ara estan sent revisades per determinar si van ser correctes o no.

Hisenda postula que Aizoon i altres societats del grup Nóos van ser un instrument per pagar menys impostos i guanyar més diners per part d'Iñaki Urdangarin i el seu exsoci Diego Torres.

Els dos principals imputats en el cas Nóos s'haurien valgut d'un sistema per obtenir majors beneficis: apuntar a les societats despeses alienes a elles, uns particulars i altres simulant que eren treballs efectuats per altres entitats del grup.

Sobre Aizoon també pesa la sospita que el duc de Palma la va utilitzar per defraudar Hisenda endossant ingressos seus particulars (com treballs per a grans empreses o dietes per consells d'administració). Urdangarin hauria facturat aquests guanys a través d'Aizoon, de manera que va deixar de pagar desenes de milers d'euros en concepte d'IRPF. De fet, i després de l'informe d'Hisenda, s'han reforçat les sospites que Urdangarin va cometre dos delictes fiscals, amb ocasió d'altres tantes declaracions de la renda.

El jutge José Castro va requerir ahir a l'antiga notaria de Carlos Masia Martí (Barcelona) una còpia de l'escriptura de constitució d'Aizoon SL, l'empresa dels ducs.