L'aeroport londinenc de Heathrow, el de major tràfic d'Europa, va haver de mantenir les seves dues pistes d'aterratge tancades durant una hora i mitja per un incendi en un avió Boeing 787 Dreamliner de la companyia Ethiopian Airines que va romandre aparcat sense passatgers.

Un portaveu de Heathrow va assenyalar que no hi havia passatgers a bord quan el foc, que no va causar ferits, es va iniciar cap a dos quarts de quatre de la tarda, i que tant les sortides com les arribades de l'aeroport van haver de ser cancel·lades durant l'esmentat període de tremps, produint-se els consegüents retards.

L'aerolínia etíop va ser el passat 27 d'abril la primera companyia d'aviació del món a reprendre els vols comercials dels seus Boeing 787 Dreamliner, tres mesos després que es detectessin problemes tècnics en el sistema de bateria d'aquestes aeronaus.

El gener, diverses agències de seguretat aèria van ordenar que els aparells d'aquest model romanguessin a terra després de dos incidents deguts al sobreescalfament de les bateries. Els vols es van reprendre el 27 d'abril en un trajecte des d'Addis Abeba (Etiòpia) fins a Nairobi (Kènia), en el qual va viatjar, entre d'altres, el director executiu de la companyia etíop, Tewolde Gebremariam.

El portaveu de Heathrow va confirmar que "hi ha hagut un foc intern i els serveis d'emergència de l'aeroport han treballat" en aquest incident.