'El Mundo' publica aquest dimecres els continguts de la documentació inèdita aportada per Bárcenas, recollida en el llàpis de memòria que aquest dilluns l'extresorer del PP va entregar al jutge Pablo Ruz. Segons el diari, en els últims vint anys el PP hauria manejat 8,3 milions d'euros de diner negre del presumpte finançament irregular del partit. El principal beneficiari dels pagaments en negre hauria estat l'assessor electoral Pedro Arriola, que hauria rebut prop d'1,5 milions d'euros en metàl·lic, mentre que Rajoy hauria estat el segon alt càrrec del PP en rebre més diners de la comptabilitat B. L'actual president espanyol hauria rebut gairebé 350.000 euros.

Luis Bárcenas va revelar nombrosa informació aquest dilluns en la seva declaració a l'Audiència Nacional davant el jutge Pablo Ruz, a qui va lliurar un llapis de memòria amb tota la documentació. Aquest dimecres, 'El Mundo' publica els continguts d'aquesta documentació, que comença el 1990 i acaba en el període 2009-2010. Durant aquests vint anys, el PP hauria manejat 8,3 milions d'euros de diner negre a través del presumpte finançament irregular del partit.

El principal beneficiari dels pagaments en negre seria l'assessor electoral Pedro Arriola, mentre que el segon alt càrrec que hauria rebut més diners de la comptabilitat B seria l'actual president espanyol, Mariano Rajoy. Arriola hauria rebut prop d'1,5 milions d'euros en metàl·lic, mentre que Rajoy hauria obtingut gairebé 350.000 euros.

Altres dirigents significatius d'aquella etapa també haurien rebut quantiosos pagaments. Així, Jaime Mayor Oreja hauria cobrat uns 250.000 euros, Federico Trillo, 200.289 euros, Rodrigo Rato, 182.458 euros i Javier Arenas hauria rebut 150.000 euros procedents de la caixa B.