Els antics socis Iñaki Urdangarin i Diego Torres es van veure les cares en una mateixa sala judicial a Barcelona, per primera vegada des que va esclatar el cas Nóos, arran d'una demanda per vulneració de dret a l'honor que va presentar el duc de Palma per la difusió de correus electrònics íntims. Urdangarin, segons fonts jurídiques, va reconèixer en el seu interrogatori que el CNI acudia cada setmana per fer una còpia de seguretat del contingut del servidor de l'entitat sense ànim de lucre.

El CNI va tornar a aparèixer en escena en els assumptes judicials que afecten el duc de Palma. Urdangarin va declarar degut a la demanda que va presentar contra diferents mitjans de comunicació que s'havien fet ressò dels correus electrònics existents a la causa oberta per la investigació del frau de l'Institut Nóos. El duc de Palma sosté que Torres ha difós aquests correus electrònics íntims que ell li enviava però que no ha aportat a la causa.

Segons la Ser, el gendre del Rei va reconèixerque membres del CNI, per qüestions de seguretat, acudien una vegada a la setmana a la seu de l'entitat sense ànim de lucre a fer una còpia del servidor, però que era el seu exsoci el que seleccionava el contingut que s'havien d'emportar. Un extrem que va negar en la seva declaració el propi Torres, que va destacar que no seleccionaven el material i que es bolcava tot. El duc de Palma va assegurar que sempre utilitzava el seu compte de correu electronic professional per enviar els seus e-mails.

Urdangarin va abandonar la Ciutat de la Justícia de Barcelona entre crits de "xoriço" i soroll de xiulets i trompetes d'un grup de funcionaris judicials i altres persones que l'esperaven. El duc de Palma va baixar des del jutjat fins al carrer per una escala interior, però no va poder evitar ser acompanyat per les protestes d'alguns funcionaris judicials que van aprofitar la seva compareixença davant dels tribunals per expressar el seu rebuig a les retallades pressupostàries. Diverses persones es van situar també a la porta d'accés i sortida de la Ciutat de la Justícia amb banderes republicanes que van moure al pas del duc pel seu costat mentre l'increpaven.