La directora de la escola on van morir 22 nens intoxicats a l'Índia ha fugit i es troba en parador desconegut. Els serveis de seguretat han començat un operatiu per trobar la responsable. La primera mesura ha estat interrogar el seu marit, segons el cap de la policia de l'estat de Bihar, Sujit Kumar.

L'alarma va sorgir al col·legi quan els estudiants van començar a vomitar en menjar un plat d'arròs i patates dimarts passat. No obstant això, es desconeix amb certesa com els aliments del menjador del centre públic van poder entrar en contacte amb algun agent extern que els posés en mal estat. El resultat de la intoxicació és, fins ara, 22 morts i 25 persones ingressades a l'hospital en estat greu.

Les primeres investigacions apunten a l'alteració dels aliments es va produir per la presència d'un insecticida al menjar, segons el ministre d'Educació de Bihar, P. K. Shahi. El ministre va explicar que la cuinera havia qüestionat amb anterioritat la qualitat de l'oli, però que la directora del centre va ignorar la seva advertència. "La informació que tinc indica que la directora sabia per la cuinera que el mètode de preparació no era l'adequat", va explicar.