El Tribunal de Milà va dictar penes de 5 i 7 anys de presó per a les tres persones de l'entorn de l'exprimer ministre italià Silvio Berlusconi implicades en el cas Ruby, pel qual Il Cavaliere va ser condemnat en primera instància a 7 anys de presó i inhabilitació per a càrrec públic tota la vida.

El representant d'artistes Lele Mora i l'exdirector d'informatius de Rete Quattro (canal de televisió de Berlusconi) Emilio Fede van ser declarats culpables dels delictes d'inducció a la prostitució i proxenetisme, mentre que l'exconsellera de la regió de Lombardía (nord) Nicole Minetti només per aquest últim càrrec, quedant absolta de l'altre. Per això, Minetti va rebre la pena de 5 anys de presó i els mateixos d'inhabilitació per a càrrec públic, mentre que Fede i Mora van rebre sengles condemnes de 7 anys de presó, a més de la inhabilitació perpètua per a l'exercici de càrrec públic.

Les jutgesses del Tribunal de Milà encarregades del cas van disposar a més la transmissió de les actes del procés a la Fiscalia perquè aquesta analitzi si durant el desenvolupament d'aquest procés es van produir delictes en les al·legacions defensives de Berlusconi.