L'Audiència de Palma va condemnar l'expresidenta del Consell de Mallorca Maria Antònia Munar a sis anys de presó pels delictes de prevaricació, frau i revelació d'informació confidencial comesos en el procés per a la venda del solar públic de Can Domenge. La secció segona de l'Audiència provincial condemna també l'exvicepresident del Consell Miquel Nadal com a autor dels mateixos delictes, encara que li imposa quatre anys de presó per la seva menor responsabilitat jeràrquica.

Així mateix, el tribunal castiga amb un any de presó l'empresari Román Sanahuja, que va pagar un suborn per guanyar el concurs d'adjudicació dels terrenys; a un any l'exconseller d'Economia Miquel Àngel Flaquer; a un any i mig l'advocat Santiago Fiol i a vuit mesos l'exconseller de Territori Bartomeu Vicens.

La sala de l'Audiència de Palma que va condemnar l'expresidenta del Consell de Mallorca la va citar a les onze del matí d'avui a petició de la Fiscalia per estudiar si li imposa mesures cautelars després de la segona sentència en contra seu per corrupció. Munar té pendent de confirmació per part del Suprem una altra condemna a 5 anys i mig de presó per la primera peça del cas Voltor.

L'expresidenta del Consell de Mallorca es va declarar "víctima d'una causa general". "Reitero la meva innocència. No he comès cap fet delictiu", va indicar en un comunicat la que va ser líder d'Unió Mallorquina (UM), un partit dissolt per l'acumulació de casos de corrupció en els quals s'han vist embolicats els seus dirigents. En aquest sentit, Munar va assegurar que "mai" ha cobrat cap comissió per l'adjudicació de contractes públics.